یک ثانیه ازعمر همین یک شب یلداست
باعث شده تا صبح به یمنش بنشینیم
ده قرن زعمرپسرفاطمه طی شد
یک شب نشداز هجر قیامش بنشینیم
منبع: وبلاگ راه آسمان
امام حسن عسکری علیه السلام:روزی ضمانت شده توراازکارواجب باز ندارد.
امام صادق(علیه السلام)فرمودند:هرکه به گوینده ای گوش سپارداوراعبادت کرده،اگرآن گوینده ازخدابگویدشنونده خداراعبادت کرده واگرازطرف شیطان بگویدشیطان راعبادت کرده است.
کافی ج6ص434
رسول الله(صلی الله علیه وآله وسلم):آنکه خداشناس تراست خداترس تراست.
بحارالانوارج67ص39
امیرالمؤمنین علی(علیه السلام)فرمودند:هرچیزی بذری داردوبذردشمنی شوخی کردن است.
امام باقر(علیه السلام)فرمودند:به سبب گناه روزی بنده ازاوگرفته می شود.
امام صادق(علیه السلام)فرمودند:خداوندنعمتی راکه به بنده اش دادپس نمی گیردمگراینکه خوداومرتکب گناهی شودکه مستحق سلب نعمت گردد.کافی ج2ص274
محمّد به نقل از پدرش مىگوید که از امام صادق علیه السّلام پیرامون آیه: وَ الشَّمْسِ وَ ضُحاها پرسیدم. حضرت علیه السّلام فرمود: مقصود از خورشید، پیامبر اکرم صلّى اللَّه علیه و آله و سلّم است که خداوند عزّ و جلّ به وسیله او دین را براى مردم روشن کرد. او مىگوید: عرض کردم تفسیر: وَ الْقَمَرِ إِذا تَلاها چیست؟ فرمود: امیر المؤمنین علیه السّلام است که پس از پیامبر صلّى اللَّه علیه و آله و سلّم مىآید و پیامبر صلّى اللَّه علیه و آله و سلّم دانش را بکمال در او مىدمد. راوى مىگوید: عرض کردم مقصود از: وَ اللَّیْلِ إِذا یَغْشاهاچیست؟ فرمود: امامان ستم هستند که در برابر خاندان پیامبر صلّى اللَّه علیه و آله و سلّم خودرأیى مىکنند، و در جایى مىنشینند، که خاندان پیامبر صلّى اللَّه علیه و آله و سلّم از ایشان به آن شایستهتر هستند و دین خدا را، با ستم و ظلم بپوشانند و خداوند کار ایشان را حکایت کرده مىفرماید: وَ اللَّیْلِ إِذا یَغْشاها راوى مىگوید پرسیدم: مقصود از:
وَ النَّهارِ إِذا جَلَّاها چیست؟ پیامبر صلّى اللَّه علیه و آله و سلّم فرمود: مقصود از آن امام بر حق از نژاد فاطمه علیها السّلام است که از دین رسول خدا صلّى اللَّه علیه و آله و سلّم پرسش مىشود و آن را براى کسى که پرسیده است روشن مىکند و خداوند از گفتار او حکایت مىکند.
تفسیر آیاتى از سوره غاشیه و اشاره به موضع مردم به هنگام ظهور
محمّد به نقل از پدرش مىگوید: به امام صادق علیه السّلام عرض کردم مقصود از: هَلْ أَتاکَ حَدِیثُ الْغاشِیَةِ چیست؟ فرمود: یعنى امام قائم علیه السّلام آنها را با شمشیر فرا گیرد. او مىگوید: در باره آیه وُجُوهٌ یَوْمَئِذٍ خاشِعَةٌاز امام علیه السّلام پرسش کردم و امام علیه السّلام فرمود:
یعنى فروتن و زبون هستند و توانایى سرباز زدن ندارند. او مىگوید: عرض کردم عامِلَةٌ یعنى چه؟ فرمود: یعنى عمل کند به آنچه خدا دستور نداده است. او مىگوید:
عرض کردم: ناصِبَةٌ یعنى چه؟ فرمود: یعنى جز امام بر حق را به حکومت وادارند. او مىگوید: عرض کردم: تَصْلى ناراً حامِیَةً یعنى چه؟ فرمود: به آتش جنگ در دنیا به هنگام ظهور امام قائم علیه السّلام و در آخرت به آتش سوزان دوزخ.
تفسیر آیه 38 سوره نحل و در زنده شدن یاران امام زمان علیه السّلام
ابو بصیر مىگوید: به امام صادق علیه السّلام عرض کردم: مقصود از این آیه: وَ أَقْسَمُوا بِاللَّهِ جَهْدَ أَیْمانِهِمْ لا یَبْعَثُ اللَّهُ مَنْ یَمُوتُ بَلى وَعْداً عَلَیْهِ حَقًّا وَ لکِنَّ أَکْثَرَ النَّاسِ لا یَعْلَمُونَ چیست؟ فرمود: اى ابو بصیر! این آیه چه مىگوید؟ عرض کردم: همانا مشرکان مىپنداشتند و براى پیامبر صلّى اللَّه علیه و آله و سلّم سوگند به هم مىخوردند که خدا مردهها را زنده نکند. حضرت علیه السّلام فرمود: مرگ بر کسى که چنین سخنى مىگوید. از آنها بپرس که مشرکان به لات و عزى سوگند مىخوردند یا بخدا؟ عرض کردم: قربانت گردم تو معناى آن را به من بفهمان. او مىگوید: حضرت علیه السّلام به من فرمود: اگر چنانچه امام قائم علیه السّلام، از ما ظهور کند، خداوند جمعى از شیعیان ما را براى او زنده گرداند، که شمشیرهایشان را حمایل مىکنند، و این خبر، به گروهى از شیعیان ما رسد که هنوز نمردهاند، و به آنها گویند که فلانى و فلانى و فلانى، زنده شدهاند و از گور در آمدهاند و اکنون، در خدمت امام قائم علیه السّلام هستند، و این خبر به مردمى از دشمنان ما برسد، و آنها گویند که: این گروه شیعیان چه دروغ پردازند! امروز هم که حکومت شماست باز هم دروغ مىگویید، نه بخدا اینها زنده نشدند و تا روز قیامت زنده نشوند. حضرت علیه السّلام فرمود: خداوند سخن آنها را حکایت کرده است .
.: Weblog Themes By Pichak :.